Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dalibor Ninčević podržao najnoviju izjavu Domovinskog pokreta Solin

Dalibor Ninčević podržao najnoviju izjavu Domovinskog pokreta Solin

'Pozivom upućenim svojim biračima ukazuje da kandidat stranke Nezavisne liste mladih ne uživa potporu svih stranaka, kako je više puta predstavljeno u javnosti'

Dalibor Ninčević, HDZ-ov kandidat za solinskog gradonačelnika u drugom mandatu, podržao je najnoviju izjavu Domovinskog pokreta Solin koja zove Solinjane na glasovanje po vlastitim uvjerenjima, umjesto ranije podrške Vedranu Duvnjaku kandidat za gradonačelnika iz NLM Solin.

- Vodstvo Domovinskog pokreta Solin pozivom upućenim svojim biračima ukazuje da kandidat stranke Nezavisne liste mladih ne uživa potporu svih stranaka, kako je više puta predstavljeno u javnosti. Pokušava se stvarati dojam koji ne odgovara istini i stoga predsjednik ogranka DP Solin ističe sljedeće:

'Na svakome je pojedincu da prilikom izbora i davanja glasa nekoj političkoj opciji ili pojedincu razmisli zalažu li se oni koje bira za iste vrednote. Sigurni smo da će naši birači i ovaj put dobro procijeniti', poručio je predsjednik solinskog ogranka Domovinskog pokreta, Ivica Primorac, pozvavši građane da u nedjellju, 30. svibnja izađu na izbore i glasaju prema vlastitoj savjesti, poručuje Ninčević.


Vaša reakcija na temu