Dalibor Ninčević povodom svete Lucije posjetio samostan sv. Rafaela Arkanđela

Dalibor Ninčević povodom svete Lucije posjetio samostan sv. Rafaela Arkanđela

Drage sugrađanke i sugrađani, iako nam valja brinuti o potrebitima tijekom cijele godine, pozivam i vas da nađete vrijeme te svojim poznanicima s posebnim potrebama, djeci i odraslima, njihovim njegovateljicama i njegovateljima pokušate posebno uljepšati ove blagdane - poručio je solinski gradonačelnik

Solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević povodom blagdana svete Lucije, zaštitnice slijepih, krojača i kovača, posjetio je samostan sv. Rafaela Arkanđela i Dom za štićenike s posebnim potrebama o kojima skrbe Služavke Malog Isusa.

- Današnji samostan, čije ime Rafael ujedno znači i 'lijek Božji', podigle su 1940., u njemu su imale dječje zabavište te djevojkama držale pouke krojenja i šivanja, a 11 godina poslije u samostan počele primati duševno zaostalu djecu. Samostan je obnovljen 2007. godine. Uživao sam u druženju sa sestrama i djecom, kojima pomažemo tijekom cijele godine a kojima sam ovom prilikom donio osnovne potrepštine i slatkiše. Oni su me, kao i uvijek, dočekali pjesmom i veseljem. Drage sugrađanke i sugrađani, iako nam valja brinuti o potrebitima tijekom cijele godine, pozivam i vas da nađete vrijeme te svojim poznanicima s posebnim potrebama, djeci i odraslima, njihovim njegovateljicama i njegovateljima pokušate posebno uljepšati ove blagdane. Njihov osmijeh i zahvalnost, ljubav, su najveći dar koji možete primiti ovog Božića - poručio je solinski gradonačelnik.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(55634, "");
Pregledaj komentare
29