Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dalibor Ninčević povodom svete Lucije posjetio samostan sv. Rafaela Arkanđela

Dalibor Ninčević povodom svete Lucije posjetio samostan sv. Rafaela Arkanđela

Drage sugrađanke i sugrađani, iako nam valja brinuti o potrebitima tijekom cijele godine, pozivam i vas da nađete vrijeme te svojim poznanicima s posebnim potrebama, djeci i odraslima, njihovim njegovateljicama i njegovateljima pokušate posebno uljepšati ove blagdane - poručio je solinski gradonačelnik

Solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević povodom blagdana svete Lucije, zaštitnice slijepih, krojača i kovača, posjetio je samostan sv. Rafaela Arkanđela i Dom za štićenike s posebnim potrebama o kojima skrbe Služavke Malog Isusa.

- Današnji samostan, čije ime Rafael ujedno znači i 'lijek Božji', podigle su 1940., u njemu su imale dječje zabavište te djevojkama držale pouke krojenja i šivanja, a 11 godina poslije u samostan počele primati duševno zaostalu djecu. Samostan je obnovljen 2007. godine. Uživao sam u druženju sa sestrama i djecom, kojima pomažemo tijekom cijele godine a kojima sam ovom prilikom donio osnovne potrepštine i slatkiše. Oni su me, kao i uvijek, dočekali pjesmom i veseljem. Drage sugrađanke i sugrađani, iako nam valja brinuti o potrebitima tijekom cijele godine, pozivam i vas da nađete vrijeme te svojim poznanicima s posebnim potrebama, djeci i odraslima, njihovim njegovateljicama i njegovateljima pokušate posebno uljepšati ove blagdane. Njihov osmijeh i zahvalnost, ljubav, su najveći dar koji možete primiti ovog Božića - poručio je solinski gradonačelnik.


Vaša reakcija na temu