Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dalmatinski inovatori na izložbi inovacija u Zagrebu ostvarili izvrstan uspjeh

Dalmatinski inovatori na izložbi inovacija u Zagrebu ostvarili izvrstan uspjeh

Zlatnim medaljama nagrađene su inovacije Sidro s pomičnim krakovima Ivice Pivačića i Jadrana Pivačića

Na velikoj međunarodnoj izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova 'INOVA - Budi uzor 2023.' u Zagrebu na Zagrebačkom velesajmu, sudjelovali su i inovatori iz Dalmacije, članovi udruge Dalmatinski inovatori Tesla i ostvarili izvrstan uspjeh.

Zlatnim medaljama nagrađene su inovacije Sidro s pomičnim krakovima Ivice Pivačića, dipl.ing. i Jadrana Pivačića, mag.ing.aedif. i 'Cobra' tuš slušalica inovatora Slavka Vukovića.

Srebrnim medaljama nagrađene su inovacije Borša šinjorina smokva Sandre Babac i Sigurna zebra Ivice Lukača, mag.ing.mech.

Brončanom medaljama nagrađena je inovacije Lamelirana fotelja inovatora Bogoslava Pavlovića.

INOVA se održava već 52 godine, prvi put je organizirana 1971. i od tada prezentira uspjehe hrvatskih inovatora. Organizatori ovogodišnje izložbe su Savez hrvatskih inovatora, Savez inovatora Zagreba i Tera Tehnopolis iz Osijeka, a održana je pod pokroviteljstvom WIIPA (Svjetska organizacija za inovatore i industrijsko vlasništvo). Ove godine sudjelovali su inovatori iz 23 zemlje s preko 450 izložaka.

Vaša reakcija na temu