Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Damir Barbir: Trebamo li i zbog ovoga ići Škoriću na parlafon?

Damir Barbir: Trebamo li i zbog ovoga ići Škoriću na parlafon?

SDP-ov predsjednik Gradskog kotara Trstenik traži odgovornost gradskih službenika

Damir Barbir, potpredsjednik SDP-a Split i čelnik kotara Trstenik, referirao se na članak objavljen na Dalmatinskom portalu o autobusima koji konstantno krše pravila parkirajući se na cesti u Zajčevoj ulici.

- Pravna država je ona država koja se temelji na vladavini prava. S obzirom da se prekršaji događaju iz dana u dan, a nitko to ne sankcionira, moram zaključiti da mi u Splitu ne živimo u pravnoj državi, a primjer neprestanog i protuzakonitog parkiranja autobusa u Zajčevoj ulici tu tezu osnažuje. Jedino je pitanje je li to nekome odgovara ili je u pitanju nerad gradskih službi? Smatram da nije u pitanju nikakva maliciozna namjera gradskih službi nego je to rezultat nerada. Jer, plaća dolazi uredno iz mjeseca u mjesec i dodatno izlaganje i pravovremeno djelovanje gradskih službi po ovom pitanju tu istu plaću neće promijeniti. Ostaje samo dvojba trebaju li građani ići na parlafon kontaktirati Škorića ili ćemo morati sve odgovorne prozivati imenom i prezimenom da izvršavaju svoj posao za koji ih građani plaćaju?

Vaša reakcija na temu