Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Damir Grubšić: Odlazim časno, ne pristajem na diktate!

Damir Grubšić: Odlazim časno, ne pristajem na diktate!

'Ja sam legalist i sve sam radio sukladno zakonu, ako je to naivnost...', komentirao nam je (bivši) ravnatelj

Dok Upravno vijeće raspravlja o smjeni ravnatelja Javne ustanove za upravljanje park šumom Marjan, Damir Grubšić nam je kazao da je ponosan na svoj rad i da časno odlazi.

- Naravno da postoji procedura, Upravno vijeće predlaže, Gradsko vijeće razrješuje, ali volio bih znati što mi se stavlja na teret i koji su razlozi koji moraju postojati da bi me se smijenilo - prva je reakcija Grubšića.

Kazao je i da je došao na poziv Željka Keruma te da će poštivati odluku. Upitali smo ga za komentar o 'naivnosti' kako ga je opisao Kerum.

- Ja sam legalist, ako je to naivnost...- kazao je.

Naglasio je da nema ništa protiv Keruma, dapače, da mu je i zahvalan. Upitali smo ga je li mu prijava sječe bora na Benama 'presudila'.

- Ne znam zaista, što mi se stavlja na teret, ali ta sječa nije protiv Keruma i ne bih je u taj kontekst stavljao - kazao je.

Iza njega, naglasio je, ostaju rezultati i projekti i opet bi sve ponovio.

- Više se napravilo u ove dvije godine nego od postanka Ustanove. Sve što sam vidio, reagirao sam i ne bih nikad mogao zatvoriti oči pred nečim što je nezakonito, od zapošljavanja bez natječaja, korištenja struje bez plaćanja, potpisivanja nabave koja nije u skladu s propisima pa nadalje. Ne pristajem na diktate! - poručio je.

Vaša reakcija na temu