DANAS PRED SUDOM: Prosvjedovat ću do petka kada me čeka ovrha zbog lažnih iskaza svjedoka

DANAS PRED SUDOM: Prosvjedovat ću do petka kada me čeka ovrha zbog lažnih iskaza svjedoka

Ante Blažević najprije je došao pred zgradu Županijskog suda, a potom se premjestio na Dračevac

Ante Blažević pomorac je iz Splita koji se godinama bori s pravosudnim sustavom, a nastoji dokazati da mu se nije presudilo na temelju činjenica već isključivo na temelju lažnih iskaza svjedoka. Zbog toga je već prosvjedovao pred zgradom Županijskog suda u Splitu početkom godine, a na prosvjed se odlučio i danas. 

Godinama se na sudu povlačio sa susjedom zbog prilaza svojoj nekretnini na Pujankama. Parnicu je izgubio, kako kaže, zbog lažnih izjava svjedoka jer drugih dokaza nije bilo. Na današnji se prosvjed, dodaje, odlučio spontano. Oko 9 sati je došao pred zgradu Županijskog suda u Splitu, a nakon 13 se premjestio na Dračevac, pred zgradu Općinskog suda.

- Prosvjedovat ću ponovno u ponedjeljak i svaki dan sve do petka kada mi se sprema ovrha nad imovinom, osim u slučaju da mi dođe poziv za brod. Nisam ja njihova igračka. Sve ovo se događa zbog puta kojeg je susjeda dobila na osnovu lažnih izjava svjedoka bez ijednog dokumenta, ja imam dokumentaciju koja sve dokazuje, ali očito je da moji dokumenti ne znače ništa, a uzimaju se u obzir lažne izjave - rekao je Blažević. 


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14