Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Darije Duje Jakaša: Važno je imati infrastrukturu koja će pratiti rekonstrukciju Pazara
Ključna pitanja za Split Piše: Dalmatinski portal

Darije Duje Jakaša: Važno je imati infrastrukturu koja će pratiti rekonstrukciju Pazara

Moj prijedlog je sveobuhvatan i izvediv uz potporu Vlade

HNS-ovog kandidata za gradonačelnika Splita smo pitali što učiniti s Kopilicom. Darije Duje Jakaša nam je odgovorio sljedeće:

Pitanje splitskog Pazara goruće je već niz godina i svi smo osjetljivi na njega. Pazar nije samo mjesto kupovine već i kultno mjesto grada Splita. Jasno je kako Pazar treba biti natkriven većim dijelom, ali je važno imati i infrastrukturu koja će pratiti rekonstrukciju Pazara, kao što su primjerice hladnjače i parking prostor. Tek onda možemo govoriti o suvremenoj tržnici, koja zadovoljava sve potrebe Splićana i Splićanki. Naravno, rekonstrukcija Pazara je puno šira priča i zahtijeva prometno rješenje za Istočnu obalu, koje postoji već dugo, gotovo 45 godina. Moj prijedlog je sveobuhvatan i izvediv uz potporu Vlade. Naime, veći dio zemlje u centru grada je u vlasništvu Hrvatskih željeznica, a zahvat koji predlažem nije samo od interesa grada. 

Vaša reakcija na temu