Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Darije Duje Jakaša: Završetak nebodera u Spaladium Areni ima problem privatno-javnog partnerstva i nerješiv je u našem pravnom sustavu
Ključna pitanja za Split Piše: Dalmatinski portal

Darije Duje Jakaša: Završetak nebodera u Spaladium Areni ima problem privatno-javnog partnerstva i nerješiv je u našem pravnom sustavu

Plaćamo penale, a bez da je itko preuzeo odgovornost

HNS-ovog kandidata za gradonačelnika Splita smo pitali kako riješiti problem Spaladium Arene. Darije Duje Jakaša nam je odgovorio:

- Nažalost, završetak nebodera u Spaladium Areni ima problem privatno-javnog partnerstva i nerješiv je u našem pravnom sustavu. Mi kao građani ispaštamo zbog toga i plaćamo penale, a bez da je itko preuzeo odgovornost. To je naša stvarnost. Iz ove pozicije izgleda kako je neboder u sklopu Spaladium Arene samo zamišljen, s figom u džepu da se nikada ne napravi. U ovom trenutku moramo izvući najbolje što možemo iz postojećeg i vidjeti na koji način upravljati Arenom. Potrebno je sanirati okoliš i vidjeti koje su opcije za budućnost. 

Vaša reakcija na temu