Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić Daša Gazde više nije predsjednica Društva arhitekata Split

Daša Gazde više nije predsjednica Društva arhitekata Split

Od sinoć je novi predsjednik Marko Klarić

Društvo arhitekata Split od sinoć ima novog predsjednika. Na mjestu Daše Gazde je Marko Klarić

'Sve što smo radili, radili smo na način da idemo 'all in' pa šta bude. Uglavnom bi uspili. Kažem uglavnom, jer naravno da ne uspijemo uvik, al smo na te 'poraze' posebno ponosni jer smo napravili sve šta smo mogli.

Od sinoć Društvo arhitekata Splita ima novog predsjednika. Marko Klarić preuzima što me, osobno, posebno veseli. Predsjedništvo nikad mlađe: Dona Marković i Ružica Radičić, su studentice FGAG-a, Petra Jerković je iz Makarske (njihovo radno tijelo za Makarsku), Tea Truta, Nikša Bilić i ja (kao zamjenica predsjednika)., poručila je Gazde i zahvalila se Predsjedništvu DAS-a, a posebno Dragnu Žuveli.

'Imao si strpljenja kad me trebalo naučit i živaca kad me trebalo zaustavit', objavila je ona.

Vaša reakcija na temu