Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Davina Ljubičić Đirilić nova je predsjednica Strukovne grupacije hotelijera HGK u Splitu

Davina Ljubičić Đirilić nova je predsjednica Strukovne grupacije hotelijera HGK u Splitu

Za zamjenicu je izabrana Kristina Rogaljska, menadžerica prodaje splitskog hotela Radisson Blu

Na današnjoj izbornoj sjednici Strukovne grupacije hotelijera HGK-Županijske komore Split za predsjednicu Grupacije u narednom četverogodišnjem razdoblju izabrana je Davina Katija Ljubičić Đirilić, direktorica sektora hotelijerstva u Quatrocompany d.o.o. (splitski objekti Residence Stine te Heritage Hotel Fermai u otvaranju), dok je za njenu zamjenicu izabrana Kristina Rogaljska, menadžerica prodaje splitskog hotela Radisson Blu. 

Strukovna grupacija okuplja članice HGK s područja Splitsko-dalmatinske županije kojima je pretežita djelatnost hotelski i sličan smještaj. Cilj je Grupacije zastupanje, zaštita i promicanje interesa članica te daljnji razvoj i unapređenje djelatnosti hotelijera.


A o tome kako turistički djelatnici mogu poboljšati svoje komunikacijske vještine i napredovati u karijeri prisutni su mogli više saznati iz prezentacije predstavnika tvrtke BHV d.o.o. Naime, budući da su kontinuirano obrazovanje i efikasna komunikacija ključne komponente za napredovanje, predstavljeni su trendovi u obrazovanju te dva ugledna švicarska fakulteta za kadrove u turizmu, Les Roches i Glion, rangirana među deset najboljih u svijetu.

Na sjednici se ujedno raspravljalo o planu rada Grupacije u ovoj godini, koji će se najvećim dijelom bazirati na organizaciji edukacija i okruglih stolova na aktualne teme od važnosti za djelatnost, kao i povezivanju i suradnji s relevantnim institucijama po pitanju struke.

Poslovna tajnica Grupacije, Nataša Bušić iz HGK-ŽK Split, članice je upoznala s aktualnostima i važnijim aktivnostima HGK, posebno naglasivši projekt digitalizacije komorskih usluga, Digitalna komora, kojemu je cilj olakšavanje poslovanja članicama, kao i mogućnost brendiranja proizvoda i usluga znakovima kvalitete HGK, Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta. 

Vaša reakcija na temu