Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DEFINITIVNA ODLUKA DANAS U Banovini sastanak oko Ultre

DEFINITIVNA ODLUKA DANAS U Banovini sastanak oko Ultre

Javna ustanova, kako doznajemo, traži 1.5 milijuna kuna po cjeniku, što je organizatoru neprihvatljivo

U Banovini je u tijeku sastanak vrha gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom oko održavanja Ultre. Na sastanku su, među delegacijom, Joe Bašić te ravnatelj Javne ustanove Športski objekti Tomislav Borozan. Iako je praktički bilo gotovo da se Ultra održi u Parku mladeži, zapelo je na cijeni. Javna ustanova, kako doznajemo, traži 1.5 milijuna kuna po cjeniku, što je organizatoru Ultre neprihvatljivo. 

Grad može sniziti cijenu, a gradonačelniku ne bi bilo mrsko ni da Žnjan upadne u igru. Zanimljivo je i da Ultra još oglašava prodaju karata na Poljudu. Festival elektronske glazbe održava se 12, 13. i 14. srpnja u Splitu, a gdje - ne zna se. Još.

Vaša reakcija na temu