Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DEFINITIVNO LAŽNA VIJEST Nažalost, društvenim mrežama se proširila netočna informacija da je pronađen kapetan Dino Miškić

DEFINITIVNO LAŽNA VIJEST Nažalost, društvenim mrežama se proširila netočna informacija da je pronađen kapetan Dino Miškić

Prefektura Martinique je potvrdila da se radi o lažnoj informaciji

Na društvenim mrežama se pojavila vijest da je pronađen kapetan Dino Miškić i drugi članovi posade nestali u havariji broda Bourbon Rhode. Lavinu su pokrenule dvije žene, navodno žene kapetana na različitim brodovima od kojih je jedna izbrisala profil, a druga se ispričala zbog nesmostrenosti jer je 'krivo shvatila supruga'.


Da je riječ o lažnoj vijesti poručila je i Prefektura Martinique koja koordinira potragom. Nakon niza pitanja koje su dobili preko Facebooka, odgovorili su da je informacija lažna, a nedugo nakon su objavili i komentar 'Stop fake news'.

Vaša reakcija na temu