Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DEMONSTRATIVAN ODLAZAK I BRZI POVRATAK: Zamjenik Ivošević se naljutio jer je prekinut u izlaganju, predsjednik Gradskog vijeća nije dozvolio nadmudrivanja

DEMONSTRATIVAN ODLAZAK I BRZI POVRATAK: Zamjenik Ivošević se naljutio jer je prekinut u izlaganju, predsjednik Gradskog vijeća nije dozvolio nadmudrivanja

'Bojane, vrati se!', dobacivalo se

Na financijskom planu oko Karepovca, da Grad bude jamac prilikom zatvaranja odlagališta, zamjenik Bojan Ivošević se naljutio na predsjednika Gradskog vijeća Željka Domazeta. Prekinuo ga je kada je počeo govoriti o kompostani u Kaštelima, kao obećanju HDZ-a u kampanji.

Bojane, nemoj, širit, Bojane...- zavapio je Domazet.

Ivošević se nije dao, objašnjavao je da je Tomislav Šuta krenuo širiti, Domazet ga je prekinuo i pozvao da se krene dalje s raspravom.

Zamjenik se demonstrativno digao i rekao Domazetu nek on preuzme.

SDP-ov Davor Matijević je zatim rekao da rasprava nema smisla bez izvjestitelja, vijećnici Centra su dobacivali 'Bojane, vratiiii seee!'.

- Ja sam tu, ali mi ne date govoriti - rekao je Ivošević.

Nastavilo se mirno, skladno je usvojena odluka o Karepovcu.

Vaša reakcija na temu