Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DETALJI NAPADA: 'Vozač je ostao pribran, nastavio je i voziti, što pokazuje njegovu empatiju prema sugrađanima'

DETALJI NAPADA: 'Vozač je ostao pribran, nastavio je i voziti, što pokazuje njegovu empatiju prema sugrađanima'

'Napao ga je muškarac nezadovoljan cijenom karte'

Hrvoje Mlikota, predsjednik Radničkog vijeća u gradskoj firmi Promet pozvao je odgovorne da adekvatno kazne napadača na vozača. 

Otkrio nam je da je muškarac fizički napao vozača, a sve zbog nezadovoljstva visinom cijene putne karte. Incident se dogodio u Solinu, na liniji broj 80.

- Vozač je ostao pribran te pozvao policijske službenike koji su priveli dotičnu osobu. Nema vidljivih ozljeda, a netom nakon događaja nastavio je vožnju, što pokazuje koliku empatiju prema poslu i sugrađanima je pokazao naš vozač - kaže Mlikota.

Napomenuo je kako se na vozače primjenjuje odredba Kaznenog zakona koja se odnosi na poslove javnog interesa. 

'Tko osobu u obavljanju poslova od javnog interesa ili javnog službenika u obavljanju javne službe silom ili prijetnjom da će izravno uporabiti silu spriječi u obavljanju poslova od javnog interesa ili javne službe, kaznit će se kaznom zatvora do tri godine, citirao je članak zakona.

- Ovim putem pozivamo nadležne da djeluju sukladno toj odredbi - pozvao je Mlikota.

Vaša reakcija na temu