Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Policija zaustavlja Split DETALJI NESREĆE NA SOLINSKOJ Policijsko vozilo nakon sudara udarilo u policijski kombi i zaustavljeni Twingo, Audi završio van ceste

DETALJI NESREĆE NA SOLINSKOJ Policijsko vozilo nakon sudara udarilo u policijski kombi i zaustavljeni Twingo, Audi završio van ceste

Vozačici koja je imala kontakt s neobilježenim policijskim Fordom izmjereno je 1,7 promila alkohola

Državno odvjetništvo u Splitu obavilo je očevid prometne nesreće na Solinskoj cesti u kojoj su sudjelovala četiri vozila. U rano jutro malo prije četiri sata došlo je do kontakta između neobilježenog policijskog Forda i Audija koji se kretao za njim u pravcu Dujmovače. 

Ford je odbačen na proširenje na parkirani policijski kombi i zaustavljeni Renault Twingo. Nešto ranije policajci, koji su obavljali redovnu kontrolu prometa, utvrdili su da je vozačica Twinga sjela za upravljač pod utjecajem alkohola pa su je isključili iz prometa. Upravo su dočekali osobu koja je trebala odvesti vozilo. 

Vozačica koja je upravljala Audijem završila je van ceste s dva kotača u zraku. Utvrđena joj je koncentracija alkohola od 1,7. Prebačena je u bolnicu, kao i dvojica policajaca iz Forda. Uzrok nesreće trebao bi utvrditi vještak za promet koji je jutros također bio na očevidu. 

Vaša reakcija na temu