Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić DETALJI NESREĆE Zbog brzine sletio s ceste i zabio se u zid, liječnici mu se bore za život

DETALJI NESREĆE Zbog brzine sletio s ceste i zabio se u zid, liječnici mu se bore za život

Polcija će o svemu izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku

Policija je objavila detalje prometne nesreće koja se jučer dogodila u Tisnom i u kojoj je teško ozlijeđen 47-godišnji vozač Fiata. Utvrdili su da je oko 20 sati zbog brzine izgubio kontrolu nad automobilom.

- Došlo je do zanošenja vozila po kolniku, u zanošenju je prešao u lijevu prometnu traku nakon čega se vraća u desnu prometnu traku, preko koje izlijeće izvan kolnika, oko metar ispod razine kolnika. Prednjim dijelom vozila udara u visoko raslinje, a potom u betonski ogradni zid i zaustavlja se - kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Dodala je kako će o ovoj prometnoj nesreći biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku te da će protiv 47-godišnjeg vozača biti podnijet prekršajni nalog.

Vaša reakcija na temu