Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DETALJI RAZBIJANJA NA TRSTENIKU Mladić porazbijao stakla na čak 21 autu!

DETALJI RAZBIJANJA NA TRSTENIKU Mladić porazbijao stakla na čak 21 autu!

Iz policije poručuju da je u tijeku kriminalističko istraživanje

Iako je policija rano jutros izvijestila kako je na Trsteniku oštećeno sedam vozila, nakon očevida su utvrdili da je oštećeno njih puno više - čak 21! Oko 4 sata su zaprimili dojavu da je nepoznata muška osoba  oštetila vozila u Ulici Šime Ljubića.

- Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja, kojom prilikom su utvrđena oštećenja prednjih vjetrobranskih stakala na ukupno sedam vozila, a na jednom od tih vozila je oštećen i retrovizor. Ubrzo su u Velebitskoj ulici, u vožnji bicikla zatekli osobu koja je odgovarala opisu počinitelja i koja se dovodi u svezu s oštećenjem vozila - poručili su iz splitske policije. 

Riječ je o 20-godišnjaku koji je uhićen i zadržan u prostorijama policije do otriježnjenja jer je bio pod utjecajem alkohola. Policija je naknadno zaprimila dojavu da o oštećenju vozila u Ulici Dinka Šimunovića i Moliških Hrvata gdje su pronašli još 14 automobila s oštećenjima. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Vaša reakcija na temu