Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Detalji smrti maloljetne djevojke: Dao joj je drogu i pustio je da umre

Detalji smrti maloljetne djevojke: Dao joj je drogu i pustio je da umre

Tijelo 16-godišnje djevojke nađeno je pred podrumom jedne zgrade, a bilo je umotano u tepih

Radoje R., 30-godišnji državljanin BiH s prebivalištem u Hrvatskoj, priveden je zbog smrti maloljetne djevojke čije je tijelo pronađeno u subotu ujutro u zagrebačkom naselju Sopot. Tijelo 16-godišnje djevojke nađeno je pred podrumom jedne zgrade, a bilo je umotano u tepih, piše Index. 

Policija je danas objavila nove detalje o istrazi.

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u koordinaciji s Ravnateljstvom policije i nadležnim županijskim državnim odvjetništvom dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela 'Omogućavanje trošenja droga' iz čl. 191. st. 3. u svezi st. 1. i 2. Kaznenog zakona i kazneno djelo 'Nepružanje pomoći' iz čl. 123. st. 2. KZ-a na štetu maloljetnice. Nastavlja se kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih relevantnih okolnosti ovih kaznenih djela. Osumnjičeni je u nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom županijskom državnom odvjetništvu - priopćili su. Prijeti mu do 15 godina zatvora.

Uhićeni je policiji jučer kazao kako je s djevojkom bio u stanu u petak navečer. Zaspao je, a kad se probudio, kako je ispričao, djevojka je već bila mrtva. Još uvijek nije poznato kako se tijelo djevojke našlo u zgradi udaljenoj nekoliko stotina metara od stana u kojem je Radoje R. boravio s djevojkom. Djevojka je bila zamotana u tepih i ostavljena pred podrumom u zgradi u Zemljakovoj ulici. Umrla je u stanu u Šenovoj, piše Index.

Tijelo djevojke umotano u tepih pronađeno je u subotu ujutro oko 7 sati na stepenicama prema podrumskom prostoru zgrade u Zemljakovoj ulici u novozagrebačkom naselju Sopot.  Više od šest sati muškarac koji je uhićen zbog sumnjive smrti 16-godišnje djevojke proveo je u nedjelju s istražiteljima na očevidu u svom podstanarskom stanu, piše Index. 

Vaša reakcija na temu