Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U RUPOTINI: Vozač bez vozačke slupao se u neregistriranom autu

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U RUPOTINI: Vozač bez vozačke slupao se u neregistriranom autu

Četvero ih je teže, a jedan lakše ozlijeđen. Svi su bili maloljetni

Petero maloljetnika je ozlijeđeno u stravičnoj prometnoj nesreći koja se noćas dogodila u Rupotini, na području Solina. Četvero ih je teže, a jedan lakše ozlijeđen. Na sreću, nitko nije životno ugrožen.

Policija je na mjestu događaja obavila očevid, a utvrdili su da je dvadesetak minuta poslije ponoći automobil sletio s ceste, udario u stablo, a potom i u stup javne rasvjete. Automobil se nakon toga zapalio i potpuno izgorio. Neslužbeno se doznaje da su mladići izvučeni iz vozila prije nego je buknulo. 

Maloljetnik nije imao vozačku dozvolu, a vozilo kojim je upravljao je bilo neregistrirano.

Nesreća se dogodila na koniku Ulice Ante Starčevića, a Solinjani kažu kako već dulje vrijeme upozoravaju na problem divljanja i prebrze vožnje na toj dionici.

- Od siline udarca probudilo je sve u okolici par sto metara. I zapalila se šuma. Kao da je ratno stanje, pusta policija, vatrogasci, hitne... Ovo šta se događa na tom dijelu je kaos. Ima dvije ravne dionice i tu se neki iživljavaju, voze priko 100 u naseljenim mistu. Ljudi su radili peticije, prijavljivali i nikome ništa. Masu dice tuda ide u školu. Svako malo neki sudar - kaže naš čitatelj iz Solina. 

Pripadnici DVD-ova Solin, Klis i Vranjic su na terenu bili s tri vozila i 10 vatrogasaca. Osim požara na vozilu morali su ugasiti i dio šume i niskog raslinja na koje se proširila vatra. Opožarena površina je oko 400 kvadrata, a požar je lokaliziran malo prije 1 sat. 

Vaša reakcija na temu