Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Youtube) DETALJI UŽASA KOD MOSTARA: Nesreću su uzrokovali hercegovački tajkun i sin drugog tajkuna

DETALJI UŽASA KOD MOSTARA: Nesreću su uzrokovali hercegovački tajkun i sin drugog tajkuna

Poginulo je troje ljudi i dječak, a trogodišnja djevojčica se bori za život

Tešku prometnu nesreću u kojoj su poginuli Boris (35) i Marijana (34) Krstić te njihov 9-godišnji sin, a teško je stradala i bori se za život njihova 3-godišnja kći, prema dosad objavljenim informacijama izazvalo je utrkivanje dvojice pijanih vozača koji su upravljali BMW-om i Mercedesom. 

Jedan od njih, vozač BMW-a X5 Mate Primorac, također je poginuo u nesreći. 

Kako je pisao Avaz.ba, sumnja se kako je samu nesreću izazvao upravo Primorac, koji je nepropisno pretjecao na mjestu gdje je dozvoljena brzina 60 kilometara na sat, uslijed čega je udario u Mercedes za čijim je volanom bio Mile Doko (31), potom u BMW kojim je upravljao L. Š. (22) i na kraju svom silinom u Renault Scenic, u kojem je bila obitelj Krstić, a kretao se iz suprotnog smjera, piše Index.

Prema pisanju Avaza, Primorac i Doko zajedno su bili na krštenju u jednom mostarskom restoranu, iz kojeg su se zaputili prema Čitluku i Međugorju, gdje žive. Dodaju kako se špekulira da je Primorac krenuo pretjecati Doku, no da on to nije dopustio te je uslijedila utrka.

Doko je prošao neozlijeđen, a teške tjelesne ozljede, osim trogodišnje kćeri stradale obitelji, zadobile su još tri osobe. Nitko od njih nije životno ugrožen.

Hercegovina.info objavio je kako je Doki izmjereno 2.5 promila alkohola u krvi. Primorac i Doko navodno su se vraćali s krštenja na kojem su zajedno bili, a obitelj Krstić se vraćala s izleta.

Primorac je, kako su pisali bosanskohercegovački mediji, bio lokalni tajkun iz Čitluka. Bavio se ugostiteljstvom i ugradnjom rashladnih komora. 

Ime Mate Primorca na poslovnim se stranicama spominje i uz pizzeriju u Čitluku te se navodi da je Primorac vlasnik. Na web stranici pizzerije inače stoji da je stranica uklonjena zbog nepodmirenih dugovanja. 

Objavljeno je i da je bio vlasnik pansiona. Imao je suprugu i sina. 

Mile Doko koji je u nesreći s 2.5 promila bio za upravljačem Mercedesa AMG C63 i koji se izvukao bez ozljeda sin je jednog od hercegovačkih tajkuna.

Prema poslovnim stranicama, Ivan Doko vlasnik je i direktor tvrtke Andrea & Giovanni d.o.o. iz Čitluka koja se bavi trgovinom na veliko. Tvrtka je lani imala 136 milijuna kuna prihoda, a slične je prihode imala i 2020. i 2019. Ivan Doko također je vlasnik novoosnovane firme I.M.T. DOKO & Co.

Na društvenim mrežama nakon nesreće pojavio se niz objava u kojima se iznose informacije da je Doko od ranije poznat po brzoj vožnji, prenijeli su bosanskohercegovački mediji.

Vaša reakcija na temu