Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DHMZ JAVLJA Dalmaciju čeka grmljavinsko nevrijeme

DHMZ JAVLJA Dalmaciju čeka grmljavinsko nevrijeme

Donosimo prognozu

DHMZ je objavio prognozu za sutra. Čeka nas promjenjivo oblačno vrijeme, povremeno s kišom, ponajprije u gorju mjestimice i obilnijom. Lokalno su mogući i izraženiji pljuskovi praćeni grmljavinom, osobito u prvom dijelu dana u Dalmaciji te popodne u Slavoniji i Baranji. Vjetar većinom umjeren, u središnjim predjelima prolazno i jak sjeverni i sjeveroistočni. Na sjevernom Jadranu umjerena do jaka bura, podno Velebita lokalno s olujnim udarima, a u Dalmaciji jugo, krajem dana u okretanju na buru. 

Najniža jutarnja temperatura od 11 do 16, u gorju malo niža. Najviša dnevna između 13 i 18, na istoku i Jadranu od 19 do 22 °C.

Za Splitsku regiju izdano je žuto upozorenje jer su ponegdje mogući izraženiji pljuskovi s grmljavinom (vjerojatnost > 60 %).

Vaša reakcija na temu