Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'DIGAO' I HGSS Prijavljen mladić koji je lagao da ga je ugrizao poskok jer je bježao policiji

'DIGAO' I HGSS Prijavljen mladić koji je lagao da ga je ugrizao poskok jer je bježao policiji

Predan je pritvorskom nadzorniku

Policija je dovršila istragu nad 24-godišnjakom koji je prije dva dana dojavio da ga je ugrizao poskok, zbog čega je u akciju spašavanja krenuo HGSS, da bi se ubrzo ustanovilo da mladić nije ozlijeđen, nego da je bježao policiji. Iz policije su izvijestili da je u 20. kolovoza u Zakučcu oko ponoći uočen motocikl u prometnom prekršaju. Pokušali su ga zaustaviti, ali se vozač dao u bijeg. 

- Motocikl je pronađen uz cestu, a u 3.40 sati je zaprimljena obavijest Doma zdravlja da je jedna osoba telefonskim putem zatražila liječničku pomoć zbog ugriza zmije, te je utvrđeno da se radi o navedenom 24-godišnjaku. Radi spašavanja i pružanja pomoći na teren su osim liječničkog tima upućeni pripadnici HGSS-a i vatrogasci. Nakon što je pronađen, obavljen je  liječnički pregled  kojom prilikom nisu pronađeni tragovi koji potvrđuju da se radi o ugrizu zmije - poručila je Antonela Lolić, glasnogovornica splitske policije. 

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 24-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog lažne uzbune predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Vaša reakcija na temu