Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DIGITALNE REKLAME: 'Prihod Splitske obale će biti 1633 posto veći nego što je bio prihod Grada na atraktivnijoj lokaciji'
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

DIGITALNE REKLAME: 'Prihod Splitske obale će biti 1633 posto veći nego što je bio prihod Grada na atraktivnijoj lokaciji'

Uskoro će se ukloniti iz gradske jezgre

Dogradonačelnik Bojan Ivošević objavio je kako će zarada Splitske obale na digitalnim reklamama biti čak 1633 posto veća nego je bila zarada Grad.Objasnio je i da je to glavna razlika između dodjele poslova bez natječaja i licitacije. 

'Digitalne reklame na Rivi i Marmontovoj došle su bez natječaja i bez plana u mandatu Ive Baldasara od čega je Grad Split zarađivao 66,36€ mjesečno po reklami.

Jučer je za iste takve digitalne reklame na Zapadnoj obali tvrtka Splitska obala provela natječaj (licitaciju) i postigla cijenu od 1150€ i 1100€ mjesečno. Drugim riječima prihod Splitske obale će biti 1633% veći nego što je bio prihod Grada Splita na atraktivnijoj lokaciji.

Nakon ovakvih gorkih vijesti ono što će mnoge sugrađane razveseliti je činjenica da sukladno novoj Odluci o komunalnom redu nas očekuje uklanjanje navedenih iz naše stare gradske jezgre', napisao je gradonačelnik.


Vaša reakcija na temu