Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Direktor Prometa reagirao na pismo sugrađanke, pohvalio je vozača autobusa!

Direktor Prometa reagirao na pismo sugrađanke, pohvalio je vozača autobusa!

Miroslav Delić je rekao da je njegov djelatnik postupio pristojno i bez namjere posramljivanja putnice

Direktor Prometa Miroslav Delić reagirao je na pismo čitateljice koja je u autobusu ušla na druga vrata pa je prozvao vozač i nije htio krenuti dok ne pokaže kartu. Delić je pohvalio šofera koji je, kaže, postupio kulturno i civilizirano, poštujući sve upute, a ujedno koncentriran na vožnju.

- No, ono što jest zabrinjavajuće je da naša sugrađanka insinuira kao da su vozači sami krivi na napade, a oni samo reagiraju na protupropisno ponašanje, od ovakvih i sličnih slučajeva do parkiranja automobila na stajalištima. Tu su i situacije kada su napadnuti zbog utrška - kazao je Delić koji je više puta napomenuo kolike su žrtve vozači dok samo rade svoj posao.

Delić je revoltiran i činjenicom da smo, kako je rekao, deklarativno svi za poštivanje reda i propisa, dok se ne tiču pojedinca.

- Što se tiče i ovog konkretnog slučaja, prikupio sam podatke i pokazalo se da je čitateljica ušla na druga vrata, što je i rekla, ali vozač ju je prvo pokušao lijepo upozoriti i pozvao ju je da pokaže kartu. Kako je ona ignorirala, uzeo je mikrofon. Dakle, postupio je pristojno, bez namjere posramljivanja, samo da pokaže kartu, ako je već ušla na druga vrata. Nije joj, primjerice, rekao da napusti autobus i uđe na prva vrata što je trebala i napraviti, pa ne bi došlo do ovoga. Nažalost, puno je ovakvih slučajeva - završio je Delić pozivajući onaj dio sugrađana koji ne poštuju pravila da ih počnu uvažavati.

Vaša reakcija na temu