Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DJETINJSTVO U MIMOZI Djeca iz vrtića cijelu godinu nisu izašla na svoje igralište jer se odgajateljice boje zaraze

DJETINJSTVO U MIMOZI Djeca iz vrtića cijelu godinu nisu izašla na svoje igralište jer se odgajateljice boje zaraze

Ravnateljica ne odgovara na pozive ni na mail

Djeca iz Dječjeg vrtića Mimoza na Firulama cijelu godinu niti jednom nisu izašla na uređeno igralište koje se nalazi u sklopu objekta i to zašto što se odgajateljice boje da bi se mališani mogli zaraziti. Kako je objašnjeno roditeljima, na susjednoj je parceli još prošlog ljeta probijena nekakva cijev iz koje je istjecala kanalizacija po potpornom zidu vrtića. 

- Obećanje je bilo da će se sve sanirati kroz nekoliko dana, nakon čega će CIAN sve dezinficirali, ali to se još nije dogodilo i tete u strahu od zaraze ne puštaju djecu na zrak. Prošlo je samo devet mjeseci... - potužili su se roditelji djece koja pohađaju taj vrtić.

Od Rossane Bosnić, ravnateljice Dječjeg vrtića Cvit Mediterana u čijem sklopu je Mimoza, smo zadnjih tjedan dana pokušali doznati o čemu se točno radi, gdje je zapelo i što je vrtić poduzeo da bi se problem riješio, ali na pozive i mail ne odgovara. Ili je na sastancima ili u drugim vrtićima, objasnile su nam zaposlenice u vrtiću.

Vaša reakcija na temu