Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dnevna doza makarskog nereda Dnevna doza makarskog nereda: Grad pliva u fekalijama!

Dnevna doza makarskog nereda: Grad pliva u fekalijama!

Dogradonačelnika Jozu Vranješa optužuju za nestručne radove na Zelenki

Makarani, stanari Vukovarske ulice putem Facebook stranice Dnevna doza makarskog nereda dogradonačelniku Jozi Vranješu uputili su poruku: 'Prije je plivala samo voda, sad ste 'riješili' problem, pa uz vodu plivaju i fekalije!'.

Naime, građani tvrde kako radovi na rješavanju problema oborinskih voda, u ovom dijelu grada nisu stručno obavljeni.

'Kanalizacija izbija iz šahti, od smrada se ne može izaći isprid kuće. Gospodin Vranješ je rekao da ćemo mu bit zahvalni kad se napravi. Imamo mu bit na čemu zahvalni. Svaka čast stručnjacima koji su riješili naše probleme. Sad i fekalije plivaju po cesti. Važno da nam grad uredno šalje račune za održavanje slivnih voda i komunalije, a mi budale plaćamo', poruju revoltirani građani. 


Vaša reakcija na temu