Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dnevna doza splitskog nereda: HGS ima problema s brojkama, vjerojatno je zato Kerum i propao

Dnevna doza splitskog nereda: HGS ima problema s brojkama, vjerojatno je zato Kerum i propao

Ivošević i Kerum su se već sukobljavali, a zbog toga su završili i na sudu

Stranica 'Dnevna doza splitskog nereda' čiji je glasnogovornik Bojan Ivošević, osvrnula se na post Igora Stanišića (HGS) koji je napisao kako predsjednik stranke čiji je član, Željko Kerum, sinoć u emisiji Otvoreno nije ništa krivo kazao kada je govorio o donacijama. 

-  Vidimo da HGS ima problema s brojkama, vjerojatno je zato Kerum i propa, a Igor Stanišić je nesvjesno potvrdio da je Kerum lagao. Kerum je dva mjeseca prije izbora 2013. godine podijelio 900.000 kuna bliskim umirovljenicima (svojim glasačima) koje je sakupio od vijećničkih naknada svojih nezavisnih vijećnika. Što je točno 10 puta manje nego što je rekao u Otvorenom. U Europi se potez davanja 100 kuna glasaču u ruke pred izbore zove i kupovina glasova. Računica je i dalje ista na 1 doniranu kunu Kerum je ostao dužan više od 1000 - obavljeno je na stranici.

Kerum i glasnogovornik Dnevne doze već su bili u otvorenom sukobu. Naime, Bojan Ivošević je Keruma nazvao zloćudnim tumorom grada, na što je bivši poteštat poslao poruku novinarki Dalmatinskog portala s nazivom 'Odgovor Ivoševiću' kako bi je objavila. Ivoševiću je poručio: 'Spomeni me još jednom, gučak ću ti iščupati!'. Kerum je zbog toga osuđen na kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci s rokom kušnje od dvije godine.

Vaša reakcija na temu