Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Do 1.200 zaraženih koronavirusom povezano s austrijskim skijalištem

Do 1.200 zaraženih koronavirusom povezano s austrijskim skijalištem

Optužuje se regionalne vlasti da su odugovlačile sa zatvaranjem skijališta

Između 600 i 1.200 osoba iz raznih zemalja zarazilo se u području austrijskog skijališta Ischgl, objavili su u četvrtak stručnjaci, a regionalne vlasti kritizirane su zbog odugovlačenja sa zatvaranjem skijališta, prenosi Večernji list

Austrijske zdravstvene agencije (AGES) objavile su podatke o širenju zaraze u području Ischgla i okolnoj dolini Paznaun, optužuje se regionalne vlasti da su odugovlačile sa zatvaranjem skijališta. Prva osoba, austrijska konobarica iz Tirola, razboljela se 8. veljače u dolini Paznaun u pokrajini Tirol, ali su bili prisutni samo blagi simptomi te nije provedeno testiranje do početka ožujka, naveo je AGES. 

Dvojica Norvežanina, koja su studirala u Italiji, također su "donijela" virus u Tirol kamo su došli skijati, piše Večernji list.

Vaša reakcija na temu