Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Do novca bez zaduživanja? Moguće je uz otkup zlata!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Do novca bez zaduživanja? Moguće je uz otkup zlata!

U poslovnici Auro Domusa, jedinog hrvatskog lanca specijaliziranog za otkup zlata, moguće je doći do gotovine brzo i jednostavno

Pandemija koronavirusa je uz ozbiljne zdravstvene probleme uzrokovala i velike potrese u gospodarstvu. Mnoge su obitelji pogođene posljedicama zatvaranja obrta i poduzeća, gubitkom poslova ili smanjivanjem plaća. Prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, ukupan broj nezaposlenih u Hrvatskoj lani se povećao za više od 21 posto u odnosu na kraj 2019. a ove se godine kriza nastavlja... Rupe u kućnim proračunima ljudi su često  prisiljeni zatvarati uzimanjem gotovinskih kredita pod svakakvim uvjetima. Posljedice su nažalost česte blokade računa, ovrhe i    ulazak u još veće probleme.

I mnogi su se građani Splita tako pitali hoće li moći zatvoriti financijske potrebe do kraja mjeseca ili će se morati zadužiti.  No, saznali su da postoji jednostavniji način  dolaska do gotovine.

U poslovnici Auro Domusa, jedinog hrvatskog lanca specijaliziranog za otkup zlata, moguće je doći do gotovine brzo i jednostavno. Za komad lom zlata, zaboravljenu zlatnu ogrlicu ili zubno zlato moguće je dobiti pozamašan iznos gotovine. Mnogi kod kuće imaju takav zlatni predmet na kojeg su možda i zaboravili, a može im riješiti neki financijski problem. Ili ga barem znatno olakšati. Sve što trebaju učiniti je donijeti ga u poslovnicu Auro Domusa gdje će ga ljubazni djelatnici besplatno procijeniti i ponuditi otkup.

Kako je zlato uvijek na cijeni, iz poslovnice klijenti izlaze zadovoljni, sa znatno podebljanim novčanikom!

Na ovaj se način zlato zanemareno u ladicama može najbolje iskoristiti kako bi se izbjeglo skupo zaduživanje i riješio problem nedostatka gotovine.


Auro Domus možete kontaktirati i saznati sve što vas zanima pozivom na besplatni broj  info-telefona 0800 73 72 ili dolaskom u poslovnicu Split na adresi Poljička cesta 8 .

Vaša reakcija na temu