Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash DOBRA IDEJA ZA GRAD Splitski instruktor poslao prijedlog koji je Banovina objeručke prihvatila
Naš grad 2024. Piše: Dalmatinski portal

DOBRA IDEJA ZA GRAD Splitski instruktor poslao prijedlog koji je Banovina objeručke prihvatila

Vrlo brzo smo iz Odjela za komunalu dobili potvrdu da će se odmah prihvatiti posla

Očigledno dobro prolaze konstruktivni, kvalitetni i pristojno sročeni prijedlozi. Naš čitatelj, inače instruktor u splitskoj autoškoli, poslao nam prijedlog koji smo proslijedili Gradskoj upravi. Vrlo brzo smo iz Odjela za komunalu dobili potvrdu da će se odmah prihvatiti posla i realizirati predloženo.

Naime, instruktor je nadležnima skrenuo pažnju kako je u procesu učenja kandidata izuzetno bitno na koji način su obilježene oznake na kolniku i gdje su postavljeni znakovi.

- Stoga napominjem da se poduzmu mjere pravilnog obilježja za određene ulice u vidu znakova smjera kretanja, odnosno gdje se i kojom trakom se u nastavku vozi. U određenim ulicama znak je bio postavljen, ali je uklonjen vjerojatno od strane delinkvenata - obrazložio je instruktor. 

Nabrojao je samo nekoliko lokacija na kojima je potrebno postavljanje znakova koji označavaju smjerove kretanja iz pojedinih kolničkih traka.

Konkretno, riječ je o skretanju iz Hercegovačke ulice u Dubrovačku. Također, na skretanju iz Velebitske u smjeru Dubrovačke ulice, kao i iz Velebitske na Poljičku, te iz Zrinsko Frankopanska u smjeru kružnog toka u Lori.

Iz Banovine su proslijedili prijedlog instruktora tvrtki Cestar te tražili od njih postavljanje oznaka na kolniku i znakova koji će novim polaznicima olakšati snalaženje u prometu. 

Vaša reakcija na temu