Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DOBRA VIJEST Na području Sinja nema novooboljelih od koronavirusa

DOBRA VIJEST Na području Sinja nema novooboljelih od koronavirusa

Šesti dan za redom bez novih slučajeva

Prema jutros dostupnim podacima na području Sinja ni šesti dan zaredom, a sedam dana od pojave prvih slučajeva zaraze, nema novooboljelih koronavirusom, izvijestio je sinjski Stožer civilne zaštite. Broj oboljelih se i dalje zadržao na troje građana koji su stabilnog stanja.

- Stožer civilne zaštite Grada Sinja u svakodnevnom je kontaktu s područnim epidemiologom, te se aktivno i ažurno prati epidemiološka situacija na terenu.  Stožer civilne zaštite, Gradska uprava,  gradske tvrtke i ustanove, te operativne snage u sastavu stožera svi sa  svojim ljudstvom i resursima, u potpunosti obavljaju sve zadaće važne za život i rad građana Grada Sinja - poručili su iz Stožera.

Zaključili su kako će o novim informacijama, javnost će biti pravovremeno obaviještena.

Vaša reakcija na temu