Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram DOKAZNO ROČIŠTE Severinina majka ispitana o sukobu njezine dvije kćeri

DOKAZNO ROČIŠTE Severinina majka ispitana o sukobu njezine dvije kćeri

Popularnu pjevačicu prijavila je sestra za tjelesnu ozljedu

U splitskom Županijskom sudu danas je održano dokazno ročište na kojem je o sukobu svoje dvije kćeri svjedočila Ana Vučković, majka popularne pjevačice Severine. Riječ je o sukobu koji se odigrao ovog ljeta u stanu Severinine majke. 

Sestra Marijana prijavila ju je za nanošenje tjelesne ozljede, a Severinu je u Zagrebu ispitala policija. Taj iskaz se može koristiti u postupku kao dokaz i nije potrebno njezino novo ispitivanje. 

Na prethodnom dokaznom ročištu ispitana je Severinina strina koja je također bila u stanu. 

Državno odvjetništvo bi sada trebalo odlučiti o eventualnom nastavku postupka ili odbaciti prijavu Severinine sestre koja ju je optužila da ju je udarala kišobranom po glavi.

Vaša reakcija na temu