Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook (Ira Payer) Domine revoltirane Ćorušićevim izjavama: 'Bahato otkrio dijagnozu pacijentice kojoj je odstranio krivi jajnik'

Domine revoltirane Ćorušićevim izjavama: 'Bahato otkrio dijagnozu pacijentice kojoj je odstranio krivi jajnik'

'Dosta'

HDZ-ov šef KBC-a Zagreb Ante Ćorušić u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2 danas je kazao, između ostalog, kako je protiv pobačaja (iako nije za apsolutnu zabranu), a govorio je i o slučaju isplate odštete njegovoj pacijentici zbog nesavjesnog liječenja koje negira. Uslijedile su burne reakcije javnosti. 

Na Facebooku se oglasila i splitska udruga Domine, koja radi na promicanju prava žena. Podijelili su objavu Snježane Pavić i Ire Payer te poručili 'dosta'. 

'Stvarno je dosta! Bahati smo jer nam se može! Otkrivanje identiteta i dijagnoze pacijentice kojoj je odstranio krivi jajnik. Bahato, samodopadno i neodgovorno, baš kao Vili Beroš u slučaju Mirele Čavajde. A što će joj jajnik, kad je već rodila, kaže ovaj stručnjak koji je htio postati abdominalni kirurg, ali ga je eto, dopala ginekologija u kojoj je nakon tko zna koliko učinjenih pobačaja odlučio oprati, tj. prizvati savjest. Toliko je revno priziva kad je u pitanju pobačaj i MPO da mu za sve drugo od savjesti ne ostaje ništa', stoji u objavi.

Još su jednom poručili 'dosta' uz hashtag 'dosta je gaženja ženskih prava'.


Vaša reakcija na temu