Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Photo by mana5280 on Unsplash DOMOVINSKI POKRET: 'Splićani u parkovima trebaju imati postavljene i uređene klupe, ali nije nam najvažnije da budu u duginim bojama'

DOMOVINSKI POKRET: 'Splićani u parkovima trebaju imati postavljene i uređene klupe, ali nije nam najvažnije da budu u duginim bojama'

Željka Mustapić poručuje kako oni žele pokrenuti Split

Željka Mustapić iz Domovinskog pokreta poručuje kako oni žele pokrenuti Split i žele realizirati sve dobre projekte koji desetljećima leže u ladicama gradske administracije. 

- Želimo probuditi iskru nade u bolju budućnost naše djece. Stoga ćemo energijom, kakva je svojstvena roditeljima koji se brinu za svoju djecu, prionuti rješavanju mnogih problema u Splitu. No, vrlo je važno s kime želimo graditi našu zajedničku kuću.  Splićani u parkovima trebaju imati postavljene i uređene klupe, ali nije nam najvažnije da budu u duginim bojama. Na našim javnim objektima, pa i na Pjaci, neka bude hrvatski državni barjak. Nije nam namjera mijenjati ga zastavom duginih boja - poručuje Mustapić.

Dodaje kako će urediti križanja u Splitu, da na svim opasnim križanjima budu funkcionalni semafori. 

- Ne zanimaju nas rodno uvjetovani semafori. Nikada nećemo pristati da se ženu smatra 'objektom koji menstruira'. Hrvati su ženu okrunili kraljicom i predali joj domovinu u zagovor. Stoga već sada želimo jasno istaknuti kako od Splita ne želimo raditi političku kopiju Zagreba.  Mi nikako ne možemo surađivati s političkim opcijama koje u Splitu žele provoditi rodnu politiku, koja je protivna našoj vjeri, kulturi i baštini.  Tražimo i od ostalih političkih opcija, koje javno proklamiraju kršćanske i tradicijske vrijednosti u politici, da se izjasne žele li od Splita načiniti jeftinu kopiju zagrebačke političke tragedije - zaključuje ona. 

Vaša reakcija na temu