Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Domovinski pokret Splitsko-dalmatinske županije čestitao Šipiću

Domovinski pokret Splitsko-dalmatinske županije čestitao Šipiću

Bivši gradonačelnik Trilja je budući ministar

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava održao je konferenciju za medije na kojoj je govorio o budućim ministrima u Vladi iz redova Domovinskog pokreta.

'Prvi resor u kojemu će Domovinski pokret obnašati ministarsku dužnost, prvi i za nas najvažniji, tiče se demografije, punog naziva demografija i iseljeništvo. Cilj je stvaranje povoljnog okruženja za obitelji, zaustavljanje depopulacije ruralnih područja i stvaranje povoljnijih uvjeta za povratak iseljenika u Hrvatsku. Čovjek koji će biti zadužen za to je gospodin Ivan Šipić', rekao je.

Inače, Šipić je bivši gradonačelnik Trilja koji se s HDZ-om razišao prije lokalnih izbora 2021. godine, a suprotstavljanja su počela i ranije, glasanjem protiv Istanbulske konvencije. U najavi izlaska iz stranke rekao je da mu je problematičan odnos s vrhom županijskog HDZ-a.

Čestitke je uputio i Domovinski pokret Splitsko-dalmatinske županije.


Vaša reakcija na temu