Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić DORH provodi izvide zbog smrti Vladimira Matijanića, sumnja se u nesavjesno liječenje

DORH provodi izvide zbog smrti Vladimira Matijanića, sumnja se u nesavjesno liječenje

Reagirali su nakon medijskih napisa

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu izvijestilo je kako će provesti izvide zbog smrti Vladimira Matijanića, novinara Indexa. Sumnja se u kazneno djelo nesavjesnog liječenja. Evo što navode u priopćenju.

'Povodom više objava u sredstvima javnog priopćavanja, Općinsko državno odvjetništvo u Splitu će, na temelju članka 205. stavak 6. i članka 206. stavak 4. Zakona o kaznenom postupku, provesti izvide zbog postojanja osnova sumnje da je, za sada, nepoznata osoba/osobe počinila kazneno djelo nesavjesnog liječenja iz članka 181. Kaznenog zakona kojim je prouzročena smrt jedne osobe.

Objave u sredstvima javnog priopćavanja se odnose na smrt novinara jednog internetskog portala.'

Vaša reakcija na temu