Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DORH O TRAGEDIJI U RUNOVIĆIMA Četverogodišnjaka iz Njemačke kombijem pregazio otac dok je vozio unatrag

DORH O TRAGEDIJI U RUNOVIĆIMA Četverogodišnjaka iz Njemačke kombijem pregazio otac dok je vozio unatrag

Dijete nisu uspjeli reanimirati

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu izvijestilo je kako su u petak u Runovićima kod Imotskog obavili očevid na mjestu nesreće u kojoj je pod kotačima kombija nastradao četverogodišnjak iz Njemačke. Za volanom je bio otac djeteta, a sve se dogodilo dok je vozio u rikverc. 

'Prema do sada prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo na način da je 37-godišnji vozač osobnog vozila prilikom vožnje unatrag vozilom ozlijedio dijete koje je, nakon više pokušaja reanimacije, preminulo u Domu zdravlja Imotski', priopćeno je iz DORH-a. 

Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Splitu nastavljaju provoditi daljnje izvide radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće.

Vaša reakcija na temu