Foto: Pixabay.com Doznajte tko je splitski diler koji je jučer uhvaćen s kokainom, heroinom i bombom

Doznajte tko je splitski diler koji je jučer uhvaćen s kokainom, heroinom i bombom

Početkom prošle godine je pucao u centru grada jer se posvađao s djevojkom

Nakon ispitivanja na Državnom odvjetništvu Vici S. (43), kod kojeg je policija jučer pronašla drogu i oružje, određen je istražni zatvor. U stanu mu je nađeno gotovo 400 grama kokaina, 22,6 grama heroina te devet tableta ecstasyja. Uz drogu je imao i ručnu školsku bombu te 11 komada raznog streljiva. Radi se o Splićaninu koji je dobro poznat policiji, a zbog dilanja je više puta osuđivan.

Prvi put je prijavljen prije 20 godina kada mu je u garaži na Skalicama pronađeno 5 kilograma marihuane, 70 grama kokaina i malo manje heroina. Nakon toga su ga uhvatili još dva puta zbog prodaje kokaina. Prije deset godina je zbog droge u probleme doveo i tadašnju djevojku. Naime, nakon što je uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola doveden je prostorije policije, a u WC-u je sakrio vrećicu s 28 grama kokaina. Nagovorio je djevojku da drogu pokuša iznijeti iz stanice, ali su je uhvatili i kazneno prijavili.

Dvije godine nakon toga je uhvaćen sa 140 grama heroina, a prošle godine je u policiji završio zbog pucnjave u centru grada. Početkom travnja je u Ćiril-Metodovoj ulici oko 16.20 sati pucao iz pištolja jer se posvađao sa svojom 22-godišnjom djevojkom. Policajci su ga zatekli s pištoljem u ruci, a na fasadi zgrade je bilo vidljivo oštećenje od metka, piše Slobodna Dalmacija.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57175, "");
Pregledaj komentare