Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot N1 DR. HRVOJE TOMASOVIĆ: Ja stvarno mora da sam glup i logički limitiran

DR. HRVOJE TOMASOVIĆ: Ja stvarno mora da sam glup i logički limitiran

'Kako to da djeca ne mogu trenirati i baviti se sportom na otvorenom, dok shopping centri mogu najnormalnije raditi za raznorazne crne petke, bijele srijede i žute utorke?'

'Ja stvarno mora da sam glup i logički limitiran', poručio je putem Facebooka poznati kirurg, Hrvoje Tomasović, osvrčući se na najnovije epidemiološke mjere, posebno one koje se odnose na dječje sportske treninge.

'Molio bi da mi epidemiološka struka, ali netko pametan i suvisao, a ne medicinske posvuduše objasne kako to da djeca ne mogu trenirati i baviti se sportom na otvorenom, dok shopping centri mogu najnormalnije raditi za raznorazne crne petke, bijele srijede i žute utorke? Mogu li ta djeca doći u shopping centar i tamo trenirati? Pa tko tu koga jebe u zdrav mozak?', poručio je.

Ja stvarno mora da sam glup i logički limitiran. Molio bi da mi epidemiološka struka, ali netko pametan i suvisao, a ne...

Objavljuje Hrvoje TomasovićPetak, 27. studenoga 2020.


Vaša reakcija na temu