Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DRAMA DO SAMOG KRAJA Marijana Puljak postala saborska zastupnica pola sata iza ponoći

DRAMA DO SAMOG KRAJA Marijana Puljak postala saborska zastupnica pola sata iza ponoći

Jedan mandat u X. izbornoj jedinici je do samog kraja prebrojavanja plesao između HDZ-a i koalicije Stranke s imenom i prezimenom, Fokusa i Pametnog

Pravu dramu je Marijana Puljak proživjela prilikom proglašavanja izbornih rezultata. Petnaest minuta nakon pola noći nije imala rezultat za Sabor, da bi od ponoć i pol bila saborska zastupnica. 

Jedan mandat u X. izbornoj jedinici je do samog kraja prebrojavanja plesao između HDZ-a i koalicije Stranke s imenom i prezimenom, Fokusa i Pametnog. Na koncu je potpredsjednica splitskog Gradskog vijeća i čelnica Pametnog postala saborska zastupnica.

Oko 1.30 sati na Facebooku je objavila fotografiju s Dalijom Orešković i Darijem Zurovcem uz ove riječi:

- Pozdravljaju vas saborske zastupnice i zastupnik koalicije centra! Hvala vam svima na podršci! 

Vaša reakcija na temu