Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DRAMA NA AERODROMU U RESNIKU Zrakoplov sa 117 putnika prisilno sletio, intervenirali vatrogasci

DRAMA NA AERODROMU U RESNIKU Zrakoplov sa 117 putnika prisilno sletio, intervenirali vatrogasci

Prema prvim informacijama nema ozlijeđenih

Zrakoplov koji je poletio iz Splita prema Parizu vratio se nedugo nakon polijetanja na Resnik. Prisilno je sletio s pet članova posade i 117 putnika bez posljedica.

- U 15.47 minuta proglašena je potpuna pripravnost na temelju dojave kontrole leta da zrakoplov Croatia Airlines prijavljuje problem nakon polijetanja iz Splita.

U skladu s propisanim postupcima za izvanredni događaj sve službe su bile spremne na terenu.

Zrakoplov je sletio u 16.03 sati, te se navedena situacija završila bez posljedica za putnike, posadu i sam zrakoplov - opisao nam je Mate Melvan iz Zračne luke Split.

Jerko Kurevija iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske nam je potvrdio kako su poziv za prihvatom zrakoplova u Zračnoj luci Split primili od Kontrole leta.

'Zrakoplov je sigurno sletio, a svi putnici su ga napustili neozlijeđeni, tako da potrebe za našim postupanjem nije bilo', rekao nam je Kurevija.

Ranije objavljeno

Oko 16 sati u Zračnoj luci Split u Resniku odvijala se prava drama. Zrakoplov Croatia Airlinesa je bio primoran prisilno sletjeti. Intervenirali su i vatrogasci. Kako doznajemo, prema prvim informacijama s terena, nitko nije ozlijeđen.

Vaša reakcija na temu