Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DRAMA NA BRAČU Zaskočili ga i tražili da skine navijačku majicu, a onda ga ganjali mopedom, razbijali mu auto i prijetili

DRAMA NA BRAČU Zaskočili ga i tražili da skine navijačku majicu, a onda ga ganjali mopedom, razbijali mu auto i prijetili

Dvadesetčetverogodišnjak je napadnut dok je šetao sa suprugom

Policija provodi kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca koje su osumnjičili za razbojništvo. 

Jučer poslijepodne su prišli 24-godišnjaku koji je u Milni šetao sa suprugom. Zaprijetili su mu i tražili da skine majicu nogometnog kluba. Neslužbeno se doznaje da je riječ o majici Osijeka. 

Muškarac je to odbio, sjeo u vozilo i otišao. Međutim, dvojica su sjela na moped i krenuli za njim. 

- Stali su ispred njegovog auta zbog čega se morao zaustaviti. Počeli su udarati po vozilu i prijetiti mu smrću pa im je 24-godišnjak ipak predao majicu - poručili su iz policije. 

Vaša reakcija na temu