Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vatrogasci - Oni su naši Heroji DRAMA NA HVARU Uputili se vatrogasci iz Splita, Žrnovnice, Dugog Rata i Podstrane, podignuta tri kanadera

DRAMA NA HVARU Uputili se vatrogasci iz Splita, Žrnovnice, Dugog Rata i Podstrane, podignuta tri kanadera

Vatra je došla do bivše streljane gdje su se započeli aktivirati zaostali meci

Na požarište kod Starog Grada na rtu Kabal u uvali Stupišće na Hvaru jutros u 5 sati krenui su pripadnici JVP-ova Split i Podstrana te DVD-ova Split, Žrnovnica, Omiš i Dugi Rat, 21 vatrogasac sa šest vozila, a podignuta su i tri kanadera, doznajemo u splitsko-dalmatinskom Županijskom vatrogasnom centru.

Podsjetimo, vatra je izbila u 22.38 sati, kada su na tereten izašli pripadnici DVD-a Sari Grad. U 00.19 sati zapovjednik je javio kako požar nije pod kontrolom. Na teren su upućeni i vatrogasci iz Hvara i Jelse.

Požar još nije pod kontrolom ni u 3 sata. Vjetar stvara probleme, prebacuje iskre koje šire požarište na okolno raslinje. Vatra je došla i do bivše streljane, gdje su se započeli aktivirati zaostali meci.

Sumnja se kako je vatra izbila zbog vatrometa ili signalne rakete. Uzrok će se moći utvrditi tek kad se požar ugasi.


Vaša reakcija na temu