Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radio Dalmacija DRAMA NA ZAPADNOJ OBALI Brod s 50 osoba udario u kraj i počeo tonuti, kapetan priveden zbog alkoholiziranosti

DRAMA NA ZAPADNOJ OBALI Brod s 50 osoba udario u kraj i počeo tonuti, kapetan priveden zbog alkoholiziranosti

U tijeku je kriminalistička obrada

Jutros oko 2.30 u Splitu na Branimirovoj (Zapadnoj) obali, uz pristanište benzinske postaje udario je turistički brod 'Morska vila' na kojem se nalazilo oko 50 putnika. 

Svi su sišli s broda na obalu i nitko nije ozlijeđen. Na mjesto događaja su izišli vatrogasci, djelatnici Lučke kapetanije i policijski službenici. 

'U tijeku je očevid Lučke kapetanije, dok je u službene prostorije policije zbog utvrđene alkoholiziranosti i time postojanja sumnje u kazneno djelo ugrožavanja posebnih vrsta prometa priveden kapetan broda i zadržan radi provođenja kriminalističkog istraživanja', priopćeno je iz policije.

U Lučkoj kapetaniji doznajemo kako nafta iz broda istječe u more. Postavljaju se brane i kreće sanacija. Brod će uskoro biti uklonjen.

Vaša reakcija na temu