Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Drama u Kaštelima: Prijetio nožem, zaključao se u kuću i ozlijedio dva policajca

Drama u Kaštelima: Prijetio nožem, zaključao se u kuću i ozlijedio dva policajca

Iz policije su izvijestili da je obavljen očevid i da je kriminalističko istraživanje u tijeku

Policija provodi istragu nad 40-godišnjakom koji je jučer u Kaštelima nožem ozlijedio dva policajca. 

Na intervenciju su pozvani oko 19 sati zbog agresivnog muškarca koji je prijetio. Kada je vidio policiju, 40-godišnjak se zatvorio u kuću i nije htio izaći. Nakon dva sata se predomislio, izašao je i s nožem u ruci krenuo prema policajcima kojima je prijetio smrću. Da bi se obranili i svladali ga morali primijeniti silu. Uhitili su ga i priveli, ali su pri tome ozljede zadobila dva policajca, ali i 40-godišnjak. 

Svima su utvrđene lakše tjelesne ozljede. Policajcima je pomoć liječnika pružena zbog ogrebotina i porezotina, a 40-godišnjaku zbog ogrebotina na licu. Policajci su pušteni na kućnu njegu, a 40-godišnjak je zadržan na liječenju. 

Iz policije su izvijestili da su na mjestu događaja obavili očevid te da je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Vaša reakcija na temu