Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DRAMA U KAŠTELIMA Invazija ultraša u vlak za Zagreb, iz HŽ-a zvali policiju

DRAMA U KAŠTELIMA Invazija ultraša u vlak za Zagreb, iz HŽ-a zvali policiju

Upućeni su na druge linije

U Kaštelima je jutros neplanirano zadržan nagibni vlak za Zagreb. Naime, grupa od nekih stotinjak 'ultraša' nahrupila je u vlak bez rezervacije. Mjesta nije bilo pa su iz HŽ-a u pomoć pozvali policiju. U PU splitskoj kažu da nije bilo razloga za policijsko postupanje i da su prekobrojni putnici napustili vlak. Sve skupa je potrajalo neka dva sata.

Evo što u HŽ-u Putnički prijevoz kažu o događaju u Kaštelima.

'U vlak 520 (Split 8.23 – Zagreb GK 15.09) jutros je ušlo stotinjak putnika bez karte i rezervacije. Stoga je zatražena intervencija policije na kolodvoru Kaštel Stari. Putnici bez karte i rezervacije su nakon intervencije policije izašli iz vlaka te su upućeni na druge vlakove koji tijekom dana voze iz Splita za Zagreb.

Putnici obavezno trebaju rezervirati mjesto u svim vlakovima koji voze između Splita i Zagreba i obrnuto.

Ispričavamo se zbog kašnjenja putnicima koji imaju karte i rezervacije za vlak 520.'

Vaša reakcija na temu