Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP DRAMA U VRGORCU Pijane žene razbijale po fast foodu, a potom napale i policajce

DRAMA U VRGORCU Pijane žene razbijale po fast foodu, a potom napale i policajce

Pomogao im je i muškarac koji se nalazio izvan objekta

Policija je noćas intervenirala zbog razbijanja u objektu brze hrane u Vrgorcu. Dojavu su zaprimili oko 2 sata. 

Pred objektom su zatekli muškarca, dok su unutra bile dvije žene koje su bile vidno pod utjecajem alkohola. Inventar je bio razbacan i razbijen, a na ženama su vidjeli tragove krvi. 

Kada su im rekli da prestanu s razbijanjem, jedna od njih je uhvatila policajca za košulju i počela ga udarati s namjerom da ga izbaci iz objekta. Iako su nad njom primijenili sredstva prisile ona je i dalje nastavila s pružanjem aktivnog otpora i vrijeđanjem. 

Tada se umiješao i muškarac koji se nalazio ispred i šakom u glavu udario policajca. S pružanjem otpora je nastavio i nakon uhićenja. U postaji je utvrđeno kako se svi nalaze pod utjecajem alkohola. Muškarac je imao 1,56 promila, a žene 1,66 i 2,23 promila. 

Iz policije poručuju kako im je pružena pomoć liječnika te da je istraživanje u tijeku. 

Vaša reakcija na temu