Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP DROGA U DUBROVNIKU Dvojica uhvaćena dok su zalijevali biljke marihuane, a mladoj Amerikanki nađeni kolačići s hašišom

DROGA U DUBROVNIKU Dvojica uhvaćena dok su zalijevali biljke marihuane, a mladoj Amerikanki nađeni kolačići s hašišom

Proteklog tjedna su s manjom količinom droge uhvatili 17 osoba

U proteklih tjedan dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 17 je osoba zatečeno u posjedu manje količine marihuane, hašiša, MDMA, kokaina, ecstasyja i indijske konoplje, izvijestili su iz policije. Radi se o 6 hrvatskih i 11 stranih državljana kod kojih je droga pronađena prilikom ulazne ili izlazne granične kontrole na graničnim prijelazima i na području Metkovića, Ploča, Konavala, Orebića i Stona.

Iz policije su izdvojili nekoliko slučajeva. 

U subotu su na graničnom prijelazu Klek kod 23-godišnje Amerikanke pronađeni kolačići s hašišom tzv. 'cake spase' ukupne težine 78 grama. Istog dana su policajci iz Gruda u mjestu Palje Brdo u Konavlima zatekli 37-godišnjaka dok je zalijevao indijsku konoplju koja je bila posađena na dvije lokacije. Nađeno je ukupno 18 stabljika, dok je u pretrazi njegove kuće pronađena drobilica s tragovima marihuane.

- U drugoj zasjedi koju su 8. srpnja u mjestu Dragovija u Metkoviću proveli policijski službenici Postaje granične policije Metković zatečen je 32-godišnjak u obrađivanju indijske konoplje koja je također bila posađena na dvije odvojene parcele. Pronađeno je ukupno 106 zasađenih i 31 sasušena biljka indijske konoplje koje su uz potvrdu oduzete, a pretragom osobnog vozila osumnjičenog pronađena je manja količina marihuane. Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama policija protiv osumnjičenih podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku i Metkoviću - poručuju iz dubrovačke policije.

Vaša reakcija na temu