Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dron se srušio na Braču i izazvao požar

Dron se srušio na Braču i izazvao požar

Letjelica je pala kod Gornjeg Humca, nedaleko od zračne luke

Iza 9 sati na Braču kod Gornjeg Humca srušio se dron i izazvao požar. Na mjesto gdje se srušila letjelica upućeni su i vatrogasci i policija. 

U tijeku je gašenje požara. Rušenje bespilotne letjelice, potvrdili su u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

'Najprije smo dobili dojavu o požaru, a onda je javljeno da se srušio dron', kazala nam je Antonela Lolić, glasnogovornica Policijske uprave.

Informaciju o padu drona dobio je i načelnik Općine Bol Tihomir Marinković.

'Javljeno je da se srušila bespilotna letjelica helikopterskog tipa. Gorivo je izazvalo požar pa su na mjesto pada upućeni naši vatrogasci. Problema nekog ne bi trebalo biti, što se gašenja požara tiče. Nemamo zasad nikakve informacije o tome čiji je dron i tko je upravljao s njim. Mjesto pada je otprilike pet kilometara istočno od zračne luke', kazao nam je Marinković.

Vaša reakcija na temu