Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Društvenim mrežama proširila se objava o napadnutoj maloljetnici na Mejašima, policija demantirala tvrdnje

Društvenim mrežama proširila se objava o napadnutoj maloljetnici na Mejašima, policija demantirala tvrdnje

Evo što kažu

Društvenim mrežama proširila se objava u kojoj stoji da je sinoć na Mejašima napadnuta mlada djevojka. Kontaktirali smo policiju koja demantira takve tvrdnje.

'Sinoć oko 22.30 sati zaprimljena dojava kako je građanin iz stana na području Mejaša uočio dvojicu muškaraca koji su se prema njegom zapažanju kretali prema mlađoj ženskoj osobi na ulici i nije uočio nikakav napad na nju već je zbog predostrožnosti i, kako je sam naveo prevencije, viknuo s prozora nakon čega su se udaljili.

Poduzeli smo sve radnje kako bi utvrdili činjenice i obavili razgovore sa svim osobama koji su imali neposredne ili posredne informacije. Iz svih obavljenih razgovora na terenu, kao i sa djevojkom utvrđeno joj se muškarci nisu niti obratili, niti je između njih bilo ikakvog kontakta. Iz do sada utvrđenih činjenica u događaju nismo evidentirali elemente prekršaja, odnosno kaznenog djela', kažu nam iz PU splitsko-dalmatinske.

Vaša reakcija na temu